image-1

Heerlijk!

Als masseur laat ik me zelf ook regelmatig laten masseren. Vaak let ik dan toch ongewild op de grepen en kan ik me niet helemaal ontspannen.

Bij de warmwaterkussenmassage van Dylan was dit anders. Hij masseert zo geconcentreerd en omdat ik tijdens de gehele massage comfortabel op mijn rug lag, kon ik me geheel overgeven aan zijn deskundige massage.

Ik voelde me nadien heerlijk ontspannen en zelfs … gelukkiger. 

whatsapp-image-2018-05-05-at-10-11-47

Een verbluffende stoelmassage!

Doordat ik een tijd lang teveel computerwerk deed, kreeg ik last van mijn schouder en nek, RSI-achtig. Ik heb bij Dylan twee keer een stoelmassage gehad en ik moet zeggen dat het resultaat verbluffend was!

Dylan neemt de tijd om uit te leggen wat er aan de hand is met je lichaam, wat ik heel fijn vind. De stoelmassage is ook zo fijn, omdat je je niet hoeft uit te kleden. En na de massage gaf hij me ook nog handige tips voor een goede werkhouding. En daar heb ik nog steeds plezier van!

deborah-web

Actie!

Het doel van de coaching met Dylan, is dat hij je na de laatste afspraak niet meer hoeft te zien. Dylan heeft mij tools gegeven zodat ik zelf aan de slag kan met mijn dromen en doelen. Dylan vraagt door, hij stuurt je een bepaalde richting in, op het moment dat ik dacht, dit is het antwoord wilde Dylan nog dieper graven.

Zo kom je pas bij de kern om je dromen te verwezenlijken! Van mij krijgt de coaching een 9!

klant1

Voor de eerste keer een Hotstone Massage…

Ik kan stellen dat ik echt wat ervaring heb opgedaan op het gebied van massages en ik kan ook stellen dat niet iedereen het vak echt beheerst of vanuit zijn gevoel werkt! Ik heb vorige week voor het eerst een Hotstone massage gehad bij Generation Key en ik kan oprecht zeggen dat dit een bijzondere ervaring is geweest!

Dylan neemt uitgebreid de tijd om eerst kennis te maken om van daaruit te beginnen aan de massage waarbij hij echt vanuit zijn gevoel aan het werk is. Ik heb nooit geweten dat dit zo lekker ontspannend is, er zaten zelfs hotstones tussen mijn tenen en aan de onderkant van mijn voeten, wat een weldaad is dit zeg! Dylan van mij krijg je een dikke 9!!