shutterstock_359119601

Prijs:
€28,50 – 30 min.
€55,00 – 60 min.
€80,00 – 90 min.

Voor wie?
De stoelmassage is een erg laagdrempelige massage, omdat het niet nodig is om uit te kleren te gaan. De massage is erg geschikt voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met massage.

Voor bedrijven is het ook een uitstekende massage! De stoelmassage is geschikt voor mensen in het bedrijfsleven, die veel zittend werken of hun rug of nek veel belasten. Veel mensen zitten lang achter hun beeldscherm. Vaak in dezelfde gespannen houding met weinig beweging waardoor gespannen spieren ontstaan. Deze hebben een slechtere doorbloeding waardoor allerlei ongemakken en pijn kan ontstaan. Wij snappen dat de werkdruk vaak hoog is en dat dit niet makkelijk te op te lossen is. Maar wat je wel kunt veranderen is hoe je met die hoge werkdruk omgaat. Als goede stoelmasseur let je daarom niet alleen op de juiste methoden en technieken, ben je ook alert op het coachen van een gezonde werkhouding en de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt voor zijn lichaam. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Daarom is de stoelmassage ook uitstekend geschikt voor bedrijven. Hiervoor gelden tarieven op maat!

Hoe werkt de stoelmassage?
Stoelmassage brengt ontspanning, verhoogt de concentratie, zorgt voor prestatieverbetering, werkt stress verminderend en reduceert de spanning in de spieren. Het bijzondere van deze massagevorm is dat de cliënt de kleding kan aanhouden. De massage duurt naar wens 30 of 60 minuten (20 minuten voor bedrijven) en kan gemakkelijk op locatie gegeven worden op door gebruik van de mobiele stoel. Je ziet dat stoelmassage meer en meer gevraagd wordt op de werkvloer. De stoelmasseur rijdt met zijn stoel langs de werkplekken en geeft naar behoefte een massage. Superhandig en effectief, want de kleding kan gewoon aanblijven.

Bij welke klachten?
◦ RSI: als je last hebt van pijn in uw schouder, nek en arm
◦ Als je langdurig achter een computer of beeldscherm zit
◦ Regelmatig hoge werkdruk ondervindt
◦ Vaak in dezelfde houding zit en werkt
◦ Zwaar lichamelijk werk verricht

NU MET EEN GRATIS INTAKE!

LET OP! GK RAAD U AAN OM VOORDAT U EEN MASSAGE RESERVEERT IN DE MASSAGE VOORWAARDEN TE KIJKEN OF DEZE MASSAGE VOOR U GESCHIKT IS! BIJ VRAGEN NEEM EVEN CONTACT OP VIA: INFO@GENERATIONKEY.COM!