shutterstock_777884707

Prijs:
€28,50 – 30 min.
€55,00 – 60 min.
€80,00 – 90 min.

Voor wie?
Moeten jou spieren gestimuleerd of juist ontspannen worden? Wil je een massage die inzet op spierherstel? Dan is een sportmassage geschikt voor jou!
Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Waarom sportmassage?
Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor of na een flinke inspanning een sportmassage nemen. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Hoe werkt een sportmassage?
Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms als niet prettig ervaren. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. De sportmasseur houdt altijd in de gaten of de massage niet te intens wordt!

Wat is het effect van een sportmassage?
Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waarbij afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Voordelen van sportmassage
Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.

NU MET EEN GRATIS INTAKE!

LET OP! GK RAAD U AAN OM VOORDAT U EEN MASSAGE RESERVEERT IN DE MASSAGE VOORWAARDEN TE KIJKEN OF DEZE MASSAGE VOOR U GESCHIKT IS! BIJ VRAGEN NEEM EVEN CONTACT OP VIA: INFO@GENERATIONKEY.COM!