shutterstock_183069887

Prijs
€33,00 – 30 min.
€60,00 – 60 min.
€85,00 – 90 min.

Voor wie?
Heb je het snel koud? Heb je veel spanning in je spieren? Wil je even ontstressen dan is de Hotstone Massage een perfect alternatief!

Hoe werkt de Hotstone Massage?
Hotstone Massage therapie is een geweldige intense massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht de spanningen en kan na afloop van de behandeling veel energie geven. Nadat de stenen op het lichaam zijn gelegd wordt je verder gemasseerd met de warme stenen en olie. Het lichaam wordt dan optimaal gestimuleerd om spanningen en afvalstoffen los te laten en af te voeren.

De combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt, ook stimuleert het de orgaanfuncties en de stofwisseling. De Hotstone Massage draagt hiermee bij aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en brengt het lichaam in balans. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

NU MET EEN GRATIS INTAKE!

LET OP! GK RAADT U AAN OM VOORDAT U EEN MASSAGE RESERVEERT IN DE MASSAGE VOORWAARDEN TE KIJKEN OF DEZE MASSAGE VOOR U GESCHIKT IS! BIJ VRAGEN NEEM EVEN CONTACT OP VIA: INFO@GENERATIONKEY.COM!